მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » კარტოფილის პიურე
16:23
კარტოფილის პიურე


კარტოფილის პიურე

 

მასალა:

კარტოფილი 700 გრ.

დაფნის ფოთოლი 1–2ც.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 2–3 კბილი

კამა 3–4 ძირი

კარაქი 6–7 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, ერთი თავი ხახვი, ნიორი (ნიორი და ხახვი გავასუფთავოდ), კამა, დავასხათ წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და მოვხარშთ, მოხარშვის შემდეგ კარტოფილი ამოვიღოთ ქვაბიდან, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წვრილად დაჭრილი და ზეთში შემწვარი ხახვი, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2226 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის პიურე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: