მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 10 » ინდური ტორტი
21:46
ინდური ტორტი


ინდური ტორტი

 

მასალა:

ბისკვიტი:

პურის ფქვილი 300გრ.

რძე 200მლ.

იოგურტი 200მლ.

შაქარი 150გრ.

მცენარეული ზეთი 100მლ.

ვანილი 1/2 ჩ/კ.

გამაფხვიერებელი (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სოდა) 3 ჩ/კ.

 

კრემი:

მოხარშული სგუშონი.

 

მომზადება:

ბისკვიტის მომზადება:

ზეთს დავამატოთ იოგურტი, შაქარი, ვანილი და კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ მომზადებული მასა დავასხათ ფქვილს (ფქვილს წინასწარ შევურიოთ გამაფხვიერებელი), დავამატოთ რძე და კარგად ავურიოთ კოვზით, მომზადებული მასა ჩავასხათ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ 190* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 25–30 წუთის განმავლობაში.

 

ტორტის აწყობა:

გამომცხვარი ბისკვიტი გავაცივოთ, შემდეგ გავჭრათ შუაზე ორ ფენად, პირველ ფენას წავუსვათ მოხარშული სგუშონი, დავაფაროთ მეორე ფენა, კვალავ წავუსვათ  სგუშონი და გავაფორმოთ სურვილისამებრ (მარწყვით, ნიგვზით და ა.შ).

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 6286 | დაამატა: natia | ტეგები: ინდური ტორტი | რეიტინგი: 2.1/9
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: