მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 27 » ინდური პური (სამარხვო)
15:12
ინდური პური (სამარხვო)


ინდური პური (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

ზეთი 1 ჩ/კ.

წყალი 0,5 ჭიქა

მარილი 0,5 ჩ/კ.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი, შემდეგ დავმატოთ ზეთი და კვლავ გადავზილოთ. მომზადებულ ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 1 საათით, შემდეგ ცომი გავყოთ 6 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ ძალიან თხლად და შევწვათ დიდი რაოდენობით ზეთში (შეწვის დროს ზეთი მთლიანად უნდა ფარავდეს ცომს).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 4101 | დაამატა: natia | ტეგები: ინდური პური (სამარხვო) | რეიტინგი: 1.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: