ჰერკულესის ფაფა რძით
მასალა:
რძე 2,5 ჭიქა
შვრიის ფანტელები (ჰერკულესი) 1 ჭიქა
ცოტა მარილი
შაქარი და კარაქი გემოვნებთ.
მომზადება:
რძე ჩავსხათ ქვაბში, დავამტოთ მარილი, დავდგათ გაზქურაზე და
წამოვადუღოთ, შემდეგ დავამტოთ შაქარი, ჰერკულესი, გაზს დავუწიოთ და ვხარშოთ
დაახლოებით 20 წუთი, პერიოდულად ვურიოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავასხათ
სასურველ თეფშებზე და დავამატოთ კარაქი.
|