მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ღვინის ორცხობილა
17:33
ღვინის ორცხობილა


ღვინის ორცხობილა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 6 ჭიქა

ღვინო 200გრ.

ღორის ქონი 0,5კგ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

ვანილი გემოვნებით

შაქრის პუდრა მოსაყრელად.

მომზადება:

ღვინოს დავამატოთ ვანილი, ღორის ქონი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 30 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ ჭიქით ან სპეციალური საჭრელით პატარა რგოლები, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აიღმელში 20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1408 | დაამატა: natia | ტეგები: ღვინის ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: