მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » ღორის ხორცი პომიდვრით
21:31
ღორის ხორცი პომიდვრით


ღორის ხორცი პომიდვრით

 

მასალა:

ღორის ხორცი 1კგ.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 4 ც.

ნიორი 5–6 კბილი

ცხარე წიწაკა 1 ც.

ლიმონის წვენი 2 ს/კ.

თეთრი მშრალი ღვინო 100 მლ.

კამა, ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

3 ცალი პომიდორი დავჭრათ კუბიკებად, ხოლოე ერთი ცალი მრგვალად. ცხარე წიწაკა დავჭრათ ძალიან წვრილად. ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ნახებვარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ნიორი და კვლავ ვთუშოთ 2–3 წუთი, დავმატოთ კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი, დაფქვილი წიწაკა კვლავ მოვთუშოთ, შემდეგ დავასხათ ლიმონის წვენი, ღვინო, თავზე მოვათავსოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ გაზქურაზე კიდევ 10 წუთი, მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილები.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 3919 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცი პომიდვრით | რეიტინგი: 4.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: