მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 13 » გამომცხვარი გოგრა
13:57
გამომცხვარი გოგრა


გამომცხვარი გოგრა

 

მასალა:

გოგრა 1ც.

შაქარი ან თაფლი 100გრ.

ქიშმიში 2 ს/კ.

გარგრის ჩირი 100გრ.

კარაქი გემოვნებით.

შაქრის პუდრა მოსაყრელად.

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ (ფორმას წავუსვათ მცენარეული ზეთი)  გამოსაცხობ ფორმაზე, დავასხათ ცოტა რაოდენობის წყალი, მოვაყაროთ შაქარი, მოვათავსოთ მასზე ქიშმიში და გარგრის ჩირი და შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. შემდეგ როდესაც გოგრა დარბილდება, დავაწყოთ მასზე კარაქის ნაჭრები და გამოვაცხოთ მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1742 | დაამატა: natia | ტეგები: გამომცხვარი გოგრა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: