მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ოქტომბერი » 29 » დამარინადებული ბადრიჯანი
15:23
დამარინადებული ბადრიჯანი


დამარინადებული ბადრიჯანი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1კგ.

ნიორი 1 თავი

კამა 1 კონა

ზეთი 2/3 ჭიქა

 

მარინადი:

წყალი 2ლ.

ლიმონის წვენი 200მლ.

მარილი 2 ს/კ.


მომზადება:
ბადრიჯანი გავრეცხოთ გავშროთ და დავჭრათ კუბიკებად. დაჭრილი ბადრიჯანი ჩავყაროთ მომზადებულ მარინადში და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ  გადმოვიღოთ თუშფალანგაზე. ნიორი დავჭყლიტოთ, დავამატოთ დაჭრილი კამა, ბადრიჯანი, მოვასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ შუშის ჭურჭელში და შევინახოთ მაცივარში.

 

მარინადის მომზადება:

წყალს დავამატოთ მარილი, ლიმონის წვენი და ავადუღოთ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2713 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული ბადრიჯანი | რეიტინგი: 2.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: