დამარინადებული ბადრიჯანი
მასალა:
ბადრიჯანი 1კგ.
ნიორი 1 თავი
კამა 1 კონა
ზეთი 2/3 ჭიქა
მარინადი:
წყალი 2ლ.
ლიმონის წვენი 200მლ.
მარილი 2 ს/კ.
მომზადება:
ბადრიჯანი გავრეცხოთ გავშროთ და დავჭრათ კუბიკებად. დაჭრილი ბადრიჯანი ჩავყაროთ მომზადებულ
მარინადში და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოვიღოთ თუშფალანგაზე. ნიორი დავჭყლიტოთ, დავამატოთ
დაჭრილი კამა, ბადრიჯანი, მოვასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ
შუშის ჭურჭელში და შევინახოთ მაცივარში.
მარინადის მომზადება:
წყალს დავამატოთ მარილი, ლიმონის წვენი და ავადუღოთ.
|