მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 8 » ჭარხლის ფოთლების ფხალი
16:40
ჭარხლის ფოთლების ფხალი


ჭარხლის ფოთლების ფხალი

 

მასალა:

ნიგოზი 1 ჭიქა

ჭარხლის ფოთლები 500გრ.

ხახვი 1–2 თავი

ნიორი 2 კბილი

ოხრახუში, ქინძი, უცხოსუნელი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხლის ფოთლები გავრეცხოთ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და მოვხარშოთ, შემდეგ წყალი გადფავასხათ. ნიგოზი მოვხალოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში. მოხარშული ჭარხლის ფოთლები, მოხალული ნიგოზი, ნიორი, ოხრახუში და ქინძი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მიღებულ მასას დავამატოთ შემწვარი ხახვი, უცხო სუნელი, მარილი (ასევე შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა ძმარი) და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე და გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4620 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭარხლის ფოთლების ფხალი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: