მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 25 » ბუტერბდორი თევზის კონსერვით
15:03
ბუტერბდორი თევზის კონსერვით


ბუტერბდორი თევზის კონსერვით

 

მასალა:

შავი და თეთრი პური ნახევარ–ნახევარი

ქარსალა (შპროტი) ქილა

ვარდისფერი ორაგული ან ჩვეულებრივი 1 ქილა

ნიორი 7–8 კბილი

ყველი 200–300გრ.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

პური დავაჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ თითოეულ ნაჭერს წავუსვათ დანაყილი ნიორი, შავი პურის ნაჭრებზე მოვათავსოთ შპროტი, ხოლო თეთრი პურის ნაჭრებზე ორაგული. ყველი დავჭრათ თხლად, დვაფაროთ მომზადებულ პურის ნაჭრებს და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1748 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუტერბდორი თევზის კონსერვით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: