მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1349
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 10 » ბლომანჟე
17:59
ბლომანჟე


ბლომანჟე

 

მასალა:

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1,5 ჭიქა

არაჟნი 0,5 ქილა

ჟელატინი 1 პაჩკა

შოკოლადი და ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი კარგად ავთქვიფოთ (გავაკეთოთ გოგლიმოგლი), დავამატოთ არაჟანი, ვანილი და კარგად ავურიოთ. ჟელატინი გავხსნათ 1,5 ჭიქა წყალში, დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ. როდესაც გაცივდება, დავამატოთ არაჟნიან მასას, ავურიოთ და გავყოთ ორ ნაწილად, ერთ ნაწილში დავამატოთ გამდნარი შოკოლადი, ხოლო მეორე ნაწილი (თეთრი ნაწილი) შევინახოთ მაცივარში. როდესაც თეთრი მასა გაცივდება, გამოვიღოთ მაცივრიდან, დავასხათ შოკოლადიანი მასა და კვლავ შევინახოთ მაცივარში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2989 | დაამატა: natia | ტეგები: ბლომანჟე | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: