მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 14 » ბლინების ფქვილის გარეშე
21:33
ბლინების ფქვილის გარეშე


ბლინების ფქვილის გარეშე

 

მასალა:

კვერცხი 5ც.

მაიონეზი 5 ს/კ.

კარაქი შესაწვავად.

 

შიგთავსი №1:

ყველი 300გრ.

ნიორი 1 კბილი

არაჟანი 4 ს/კ.

 

შიგთავსი №2:

ხაჭო 300გრ.

არაჟანი 2 ს/კ.

პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი და მაიონეზი ავთქვიფოთ ხელის სათქვეფით, შემდეგ ტაფას წავუსვათ კარაქი და მომზადებული მასისგან შევწვათ ბლინები მხოლოდ ერთი მხრიდან. მომზადებულ ბლინს წავუსვათ შიგთავსი №1 დავაფაროთ მეორე ბლინი, წავუსვათ შიგთავსი №2 და გადავახვიოთ რულეტისებურად. (დანარჩენი ბლინებიც ასევე მოვამზადოთ).

 

შიგთავსი №1–ის მომზადება:

ყველი გავხეხლოთ, შემდეგ დავმატოთ არაჟანი, დანაყილი ნიორი და კარგად ავურიოთ.

 

შიგთავსი №2–ის მომზადება:

ხაჭოს დავამატოთ არაჟანი, პილპილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 3128 | დაამატა: natia | ტეგები: ბლინების ფქვილის გარეშე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: