მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივნისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ივნისი » 29 » ბანანის კექსი
20:27
ბანანის კექსი


ბანანის კექსი

 

მასალა:

ბანანი 3ც.

კარაქი ან მარგარინი 100გრ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 1,5 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

რძე 100 მლ.

გამაფხვირებელი 1 ჩ/კ.

მომზადება:

დარბილებულ კარაქს ან მარგარინს დავამატოთ შაქარი, კვერცხი, რძე და კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ ბანანი (ბანანი წინასწარ გავასუფთავოდ და დავჭყლიტოთ), გამაფხვიერბელი, ფქვლი და კვალავ ავთქვიფოთ (მასას უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია). გამოსაცხობ ფორმებს წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე მოვათავსოთ მომზადებუი ცომი (ცომი ფორმის ¾ სიმაღლეზე უნდა მოვათავსოთ, რადგან გამოცხობის დროს ამოდის), შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირუმელში და ვაცხოთ 25–30 წუთის განმავლობაში.  

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2494 | დაამატა: natia | ტეგები: ბანანის კექსი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 MB-scorpion  
0
ugemrielesia!!!

სახელი *:
Email *:
კოდი *: