მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 10 » ბანანის „ესკიმო“
18:32
ბანანის „ესკიმო“


ბანანის „ესკიმო"

 

მასალა:

ბანანი 2ც.

შოკოლადი (პლიტკა) 100–150გრ.

ნიგოზი ამოსავლებად.

მომზადება:

ორი ცალი ბანანი გავფცქვნათ და გავჭრათ შუაზე, შემდეგ თითოეულ ბანას ცენტრში გავუკეთოთ ხის ან პლასმასის ჯოხი. შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, მასში ამოვავლოთ ბანანის ნაჭრები, შემდეგ ამოვავლოთ წვრილად დაჭრილ ნიგოზში და შევინახოთ მაცივარში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1703 | დაამატა: natia | ტეგები: ბანანის „ესკიმო“ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: