მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 04


მწვანე ლობიოს ბორანი

 

მასალა:

მწვანე ლობიო 1კგ.

წიწილა 1კგ.

ერბო 200გრ.

მწვანე ხახვი 1 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1876 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (1)


ღვიძლის ყაურმა

 

მასალა:

ღორის (ან ცხვრის) ღვიძლი 500გრ.

ხახვი 5-6 თავი.

პომიდორი 5-6ც.

ნიორი 1–2 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4371 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


წიწილა ისრიმ–მაყვალში

 

მასალა:

წიწილა 1კგ.

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით.

 

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2579 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


კავკასიური ნივრის სოუსი (ტუზლუკი)

 

მასალა:

კეფირი ან მაწონი 125 მლ. 

ნიორი  2–3 კბილი

დაფქული შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2365 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზიანი რულეტები

 

მასალა:

კარაქი  250გრ.

არაჟანი 250გრ.

პურის ფქვილი 2-3 ჭიქა

natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)



ჭინჭარი ნიგვზით

 

მასალა:

ჭინჭარი 1კგ.

ხახვი 3–4 თავი

ნიგოზი 200გრ.

ქინძი 1 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 7841 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ღვეზელი ტარხუნით

 

მასალა:

ცომი:

არაჟანი 500 მლ.

კვერცხი 1ც.

კარაქი ან მარგარინი 50გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2182 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ყველის სუი იმერულად

 

მასალა:

წყალი 2–3ლ.

ყველი იმერული 500გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 3948 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული (ბაქლავა)

 

მასალა:

ცომი:

ფქვილი 1კგ.

კვერცხი 1ც.

კარაქი 100გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 6023 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (1)


აჭარული (სინორი)

 

მასალა:

ფქვილი 1კგ.

მაწონი 200 მლ.

კარაქი 50გრ.

ნიორი 2-3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 7281 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


აჭარული (მაჯუნი)

 

მასალა:

გრძელი ბრინჯი 1კგ.

შაქარი 1/4 ჭიქა

თაფლი 100გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი 1 ჩ/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 3478 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ფარშირებული კიბორჩხალა

 

მასალა:

კიბორჩხალა 20ც.

ნიგოზი 200გრ.

სალათის ფოთლები 1 კონა

ტარხუნა 1 კონა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1664 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ოჯახური

 

მასალა:

საქონლის ხორცი 1კგ.

კარტოფილი 1კგ.

ხახვი 2–3

წითელი ღვინის ძმარი 2 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4755 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)


ლობიო ტომატის სოუსში

 

მასალა:

წითელი ლობიო 1კგ.

სტაფილო 2ც.

ხახვი 3 თავი

ნიორი 4 კბილი

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2212 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)