ღვიძლის ყაურმა - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ღვიძლის ყაურმა
19:37
ღვიძლის ყაურმა


ღვიძლის ყაურმა

 

მასალა:

ღორის (ან ცხვრის) ღვიძლი 500გრ.

ხახვი 5-6 თავი.

პომიდორი 5-6ც.

ნიორი 1–2 კბილი

ქინძი, ოხრახუში, ტარხუნა, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მცენარეული ზეთი 3 ს/კ.

მომზადება:

ღვიძლი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავყაროთ ტაფაზე, დავასხათ წყალი ისე რომ ფარავდეს  ხორცს და მოვხარშოთ, მოხარშვის შემდეგ გადავუწუროთ წყალი, მოვასხათ ზეთი, დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვთუშოთ შეწითლებამდე, შემდეგ  დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი, დანაყილი ნიორი, დაჭრილი მწვანილები, პილპილი, მარილი კარგად ავურიოთ, ვთუშოთ 10–15 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2418 | დაამატა: natia | ტეგები: ღვიძლის ყაურმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: