მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » რძის ნაწარმი


ხაჭოერბო (ფშავური)

 

მასალა:

დამბალხაჭო 500გრ.

ერბო გემოვნებით.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2831 | დაამატა: natia | თარიღი: 18.11.2012 | კომენტარი (0)


ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური)

 

მასალა:

ფეტვი 100გრ.

წყალი 2,5 ჭიქა

რძე 3 ჭიქა

შაქარი და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2295 | დაამატა: natia | თარიღი: 31.10.2011 | კომენტარი (0)


სუპი აფხაზურად

 

მასალა:

მაწონი 3–3,5 ჭიქა

მწვანე ხახვი 50–75გრ.

კიტრი 150გრ.

ბოლოკი 50გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2256 | დაამატა: natia | თარიღი: 31.10.2011 | კომენტარი (0)


სულგუნი ცომში

 

მასალა:

სულგუნი 200გრ.

კვერცხი 1ც.

პურის ფქვილი 1 ს/კ.

არაყი 1 ს/კ.

natia | თარიღი: 20.10.2011 | კომენტარი (0)



პიტნის ყველი ქართულად

 

მასალა:

ყველი 200გრ.

ოხრახუში და პიტნა 20გრ.

ყურძენი გასაფორმებლად.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2043 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ყველის სუი იმერულად

 

მასალა:

წყალი 2–3ლ.

ყველი იმერული 500გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 3918 | დაამატა: natia | თარიღი: 04.09.2011 | კომენტარი (0)



არაჟანის (სმეტანის) გაკეთება

 

რძე მოვწველოთ. გავწუროთ, არ ავადუღოთ, დავაფაროთ თავზე და  ისე დავდგათ ცივ ადგილას. დილის მოწველილ რძეს საღამოთი მოვხადოთ თავი, საღამოს მოწველილს მეორე დღეს მოვხადოთ თავი. რამდენიც მოვხადოთ, იმდენი ცივ ადგილას შევინახოთ. რაც რძე დარჩება, იმაში ცოტა პური ჩავაგდოთ, ან სხვა რამ სიმჟამე, და ისე ავადუღოთ. როცა ჩაწვება და ჩახაჭოვდება, პარკში ჩავასხათ და გავწუროთ. ხაჭრო როგორც გვინდა ისე გამოვიყენოთ.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 3482 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


სულგუნი კვერცხით

 

მასალა:

კვერცხი 6–7ც.

ყველი (სულგუნი) 200გრ.

კარაქი 50გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ყველი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, შემდეგ თავზე მოვასხათ მარილთან ერთად ათქვლეფილი კვერცხი და შევწვათ კიდევ 2 წუთი. გავ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1594 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


მეგრული (სულგუნი)

 

მასალა:

ახალი იმერული ყველი 1კგ.

რძე (შრატი (სველი) ან წყალი) 3ლ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 4532 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


იმერული ყველი

 

მასალა:

ახალი რძე 1ლ.

პეფსინი (пепсина) (რძის ჩასაკვეთი, იყიდება ფხვნილის სახით) 50-70 მლ.

 

1 ლიტრი მარილწყალი, საჭიროების შემთხვევაში:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 6960 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (5)

1 2 3 4 »