ოჯახური - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ოჯახური
18:00
ოჯახური


ოჯახური

 

მასალა:

საქონლის ხორცი 1კგ.

კარტოფილი 1კგ.

ხახვი 2–3

წითელი ღვინის ძმარი 2 ს/კ.

მზესუმზირის ზეთი შესაწვავად

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

ხმელი ქონდარი 1 ჩ/კ.

დაფქული შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ ქონდარი, ხმელი ქინძი, შავი პილპილი, მარილი, მოვასხათ ძმარი, შემდეგ ჯამს დავაფაროთ თავზე და შევდგათ ნახევარი საათით საყინულეში. კარტოფილი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვათავსოთ დუშლაკზე გასაშრობად. ხორცი მოვათავსოთ ტაფაზე, დავასხათ ზეთი, დავაფაროთ თავზე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვთუშოთ 1 საათის განმავლობაში. ხორცის მომზადებამდე 30 წუთით ადრე გაზქურაზე დავდგათ მეორე ტაფა, დავასხათ ზეთი, გავაცხელოთ, დავყაროთ კარტოფილი და ვწვათ მომზადებამდე დაახლოებით 20 წუთი. მომზადებულ კარტოფილს მოვაყაროთ მარილი. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად, ხორცის მომზადებამდე 5 წუთით ადრე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, ავურიოთ, მოვუმატოთ ცეცხლს და ვწვათ 5–7 წუთი. სუფრაზე გატანის წინ, ღრმა თეფშზე მოვათავსოთ მომზადებული ხორცი, გარშემო შემოვუწყოთ შემწვარი კარტოფილი და გავაფორმოთ მწვანილით. (ეს კერძი სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად).

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2498 | დაამატა: natia | ტეგები: ოჯახური | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: