ფარშირებული კიბორჩხალა - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ფარშირებული კიბორჩხალა
18:03
ფარშირებული კიბორჩხალა


ფარშირებული კიბორჩხალა

 

მასალა:

კიბორჩხალა 20ც.

ნიგოზი 200გრ.

სალათის ფოთლები 1 კონა

ტარხუნა 1 კონა

დაფქვილი ხმელი ქინძი 1 ს/კ.

მუსკატის კაკალის ნახევარი

მარილი გემოვნებით

ტყემლის საწებელი. 

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ, ჩავყაროთ კიბორჩხალა და ვხარშოთ 20 წუთი. მომზადებული კიბორჩხალები გადმოვიღოთ დუშლაკზე. კიბორჩხალებს ფრთხილად მოვაცალოთ თავი (თავი გავასუფთავოთ, უნდა იყოს მკვრივი თავები), დანარჩენ ნაწილს (ტანიდან და ხელებიდან) გამოვაცალოთ ხორცი და დავჭრათ წვრილად. გასუფთავებული ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში, დავამატოთ ქინძი, გახეხილი მუსკატის კაკალი, მარილი, კიბორჩხალის დაჭრილი ხორცი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული შიგთავსით ამოვავსოთ თითოეული კიბორჩხალას თავი. დიდ თეფშზე მოვაწყოთ სალათის ფოთლები, ტარხუნა, თავზე დავაწყოთ მომზადებული კიბორჩხალები. სუფრაზე გავიტანოთ ტყემლის საწებელთან ერთად.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 599 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული კიბორჩხალა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: