ყველის სუპი იმერულად - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » ყველის სუპი იმერულად
18:14
ყველის სუპი იმერულად


ყველის სუი იმერულად

 

მასალა:

წყალი 2–3ლ.

ყველი იმერული 500გრ.

ბრინჯი 200გრ.

კვერცხი 2ც.

ტარხუნა 2–3 ძირი

პიტნა 1–2 ძირი

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ, ჩავყაროთ გარეცხილი ბრინჯი და მოვხარშოთ. შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ყველი, მარილი, ათქვეფილი კვერცხი (შეგვიძლია კვერცხი მთლიანად ჩავახალოთ), მოვურიოთ, გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი და გადმოვდგათ. მომზადების შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტარხუნა და პიტნა. სუფრაზე გავიტანოთ ცხელი.

ამ კერძს უხედება მჭადი და სასმელებიდან ჭაჭა.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1244 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველის სუპი იმერულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: