აჭარული (მაჯუნი) - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » აჭარული (მაჯუნი)
18:06
აჭარული (მაჯუნი)


აჭარული (მაჯუნი)

 

მასალა:

გრძელი ბრინჯი 1კგ.

შაქარი 1/4 ჭიქა

თაფლი 100გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი 1 ჩ/კ.

კარაქი წასასმელად.

მომზადება:

ქვაბში ავადუღოთ 2ლ. წყალი, ჩავყაროთ გარეცხილი ბრინჯი და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე ერთიანი მასის მიღებამდე (არანაკლებ 30 წუთი), შემდეგ დავამატოთ შაქარი, თაფლი, შავი პილპილი, კარგად ავურიოთ, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ 5 წუთი. მომზადებული ცხელი მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაზე, გავათანაბროთ კოვზით, დავჭრათ დანით სასურველი ფორმის ნაჭრებად და გავაცივოთ დაახლოებით 1 საათი. შემდეგ დავაწყოთ თეფშზე და გავიტანოთ სურაზე. (შაქარი და თაფლის რაოდენობა შეგვიძლია გავზარდოთ ან შევამციროთ გემოვნების მიხედვით, მაგრამ თაფლის გემო კარგად უნდა იგრძნობოდეს).

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1079 | დაამატა: natia | ტეგები: აჭარული (მაჯუნი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: