მწვანე ლობიოს ბორანი - 4 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 4 » მწვანე ლობიოს ბორანი
19:41
მწვანე ლობიოს ბორანი


მწვანე ლობიოს ბორანი

 

მასალა:

მწვანე ლობიო 1კგ.

წიწილა 1კგ.

ერბო 200გრ.

მწვანე ხახვი 1 კონა

ტარხუნა, ქინძი და ოხრახუში 4–4 ძირი

ქონდარი 1.5 ჩ/კ.

დარიჩინი, მიხაკი (დაფქული) ცოტ–ცოტა

მაწონი  2 ჭიქა

ნიორი 2-4 კბილი

დაფქული შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მწვანე ლობიო დავტეხოთ, მოვხარშოთ და გადმოვიღოთ დუშლაგზე. მაწონს დავამატოთ დანაყილი ნიორი, მარილი და კარგად ავურიოთ. წიწილა დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში. სასურველ ფორმაზე მოვათავსოთ მოხარშული ლობიოს ნახევარი, შემდეგ შემწვარი ქათამის ნაჭრების ნახევარი, მოვასხათ მომზადებული მაწვნის სოუსის ნახევარი, მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილები, თავზე მოვათავსოთ დარჩენილი ლობიო და ქათამი, მოვასხათ მაწვნის სოუსი და მოვაყაროთ მწვანილი. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 897 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე ლობიოს ბორანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1  
უგემრიელესი კერძია,ვურჩევ ყველას:)განსაკუთრებით ჩაქაფულის მოყვარულებს:))

სახელი *:
Email *:
კოდი *: