ხაჭოერბო (ფშავური) - 18 ნოემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » ნოემბერი » 18 » ხაჭოერბო (ფშავური)
17:29
ხაჭოერბო (ფშავური)


ხაჭოერბო (ფშავური)

 

მასალა:

დამბალხაჭო 500გრ.

ერბო გემოვნებით.

მომზადება:

დამბალხაჭო გავხეხოთ ან დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად  და ბლომად ერბოში ჩავყაროთ, შემდეგ კი ცეცხლზე მოვშუშოთ. მომზადების შემდეგ შეიძლება მივირთვათ პურთან.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1224 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭოერბო (ფშაური) | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: