ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური) - 31 ოქტომბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური)
19:49
ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური)


ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური)

 

მასალა:

ფეტვი 100გრ.

წყალი 2,5 ჭიქა

რძე 3 ჭიქა

შაქარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ფეტვი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 1 საათი, შემდეგ წყალი გადავასხათ, ფეტვი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და მოვხარშოთ, შემდეგ დავასხათ ადუღებული რძე, დავამატოთ მარილი, შაქარი, ავურიოთ და ვხარშოთ 5–7 წუთი, მომზადების შემდეგ გავაჩეროთ 15–20 წუთი და შემდეგ მივირთვათ.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 977 | დაამატა: natia | ტეგები: ახუდზრცა–ფეტვის სუპი (აფხაზური) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: