მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » არაჟანის (სმეტანის) გაკეთება
11:59
არაჟანის (სმეტანის) გაკეთება


არაჟანის (სმეტანის) გაკეთება

 

რძე მოვწველოთ. გავწუროთ, არ ავადუღოთ, დავაფაროთ თავზე და  ისე დავდგათ ცივ ადგილას. დილის მოწველილ რძეს საღამოთი მოვხადოთ თავი, საღამოს მოწველილს მეორე დღეს მოვხადოთ თავი. რამდენიც მოვხადოთ, იმდენი ცივ ადგილას შევინახოთ. რაც რძე დარჩება, იმაში ცოტა პური ჩავაგდოთ, ან სხვა რამ სიმჟამე, და ისე ავადუღოთ. როცა ჩაწვება და ჩახაჭოვდება, პარკში ჩავასხათ და გავწუროთ. ხაჭრო როგორც გვინდა ისე გამოვიყენოთ.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 3488 | დაამატა: natia | ტეგები: არაჟანის (სმეტანის) გაკეთება | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: