მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური)
18:27
თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური)


თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური)

 

მასალა:

ლეღვი 1კგ.

თაფლი 500გრ.

წყალი 2 ჭიქა.

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ თაფლი და წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 40–50 წუთი. შემდეგ დავამატოთ გარეცხილი ლეღვი და ვხარშოთ 2–2,5 საათი ნელ ცეცხლზე.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2206 | დაამატა: natia | ტეგები: თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: