ქართული სამზარეულო - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2014  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 910
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » ქართული სამზარეულო


სახლში დამზადებული ყურძნის ღვინო

 

მასალა:

ყურძენი 5კგ.

შაქარი 3კგ.

ადუღებული წყალი 12ლ.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 730 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


კვერცხი პომიდვრით და სულგუნით

 

მასალა:

კვერცხი 5ც.

პომიდორი 200გრ.

ყველი 500გრ.

ოხრახუში 3–4 ძირი

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 986 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ხურმის ჩირი

 

მასალა:

კარალიოკი (ხურმა) 1კგ.

მომზადება:

ავარჩიოთ მაგარი კარალიოკი, გავრეცხოთ, გავთალოთ და ავაცვათ ძაფზე. გავკიდოთ მზიან ადგილას. (ერთი კვირის შემდეგ კარალიოკზე ჩნდება  თეთრი წერტილები, რომელიც ობი არ არის, ეს თეთრი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1469 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (2)


ყურძნის მარმელადი ქართულად

 

მასალა:

ყურძენი 5კგ.

სოდა 0,5 ს/კ.

მომზადება:

ყურძენი დავკეკლოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ რამოდენიმე წუთი ადუღებულ სოდიან წყალში. ყურძენი გადმოვიღოთ და გაცივების შემდეგ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 668 | დაამატა: natia | თარიღი: 09.09.2011 | კომენტარი (0)


ერბო–კვერცხი პამიდვრით

 

მასალა:

კვერცხი 5ც.

პომიდორი 2–3ც.

მარილი გემოვნებით

ერბო შესაწვავად.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 681 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


ვაშლის ქაბაბი

 

მასალა:

ვაშლი 5–6ც.

ფქვილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი ან ერბო შესაწვავად

შაქარი მოსაყრელად.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 729 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)



ყურძნის შენახვა

 

არც ძალიან მწიფე და არც მკვახე ყურძენი დავკრიფოთ, მზიან და მშრალ ამინდში, დავარჩიოთ, რომ დამპლები არ შეჰყვეს. ხის ყუთში ძირში ჩავყაროთ ნაძვის ნახერხი ან ფეტვი, ჩავალაგოთ წყობით ყურძენი: ერთი პირი ნახერხი , ერთი პირი ყურძენი. ძალიან უნდა გაიტენოს ყუთი, მჭიდროდ უნდა ჩავაწყოთ, თავზეც ბლომად დავაყაროთ. თავი ფიცრით დავაჭედოთ და ისე შევინახოთ. ან კიდე ქილაში ჩავაწყოთ ისევ წყობით ნახერხით ან ფეტვით.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 439 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზის ზეთის გამოხდა

 

მოშუშული და წვრილად დანაყილი ნიგოზი დავყაროთ სინზე, ცოტა თბილი წყლით დავნამოთ, თან ვზილოთ და თან გამოვწუროთ ზეთი, მანამ სანამ სულ გამოვა. ეს გამოხდილი ნიგოზი გამოიყენეთ ლობიოში, ჭინჭარში ან სხვა ფხალში.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 693 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)



კომშის ლიქიორი

 

მასალა:

კომში  500გრ.

შაქარი  200... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 657 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


ქართული (თაფლიანი ჩაი)

 

მასალა:

ჩაი  500 მლ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 395 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 »