გოზინაყი - 29 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 29 » გოზინაყი
17:31
გოზინაყი


გოზინაყი

 

მასალა:

ნიგოზი 500გრ.

თაფლი 500გრ.

შაქრის პუდრა 2 ს/კ.

მომზადება:

ნიგოზი დავჭრათ ძალიან წვრილად და ცოტათი მოვხალოთ მშრალ ტაფაზე, ნელ ცეცხლზე. თაფლი ჩავასხათ ალუმინის ქვაბში, დავადგათ ნელ ცეცხლზე და მოვხარშოთ (თაფლის მზადყოფა განისაზღვრება შემდეგნაირად: წვეთები არ უნდა იღვრებოდეს თეფშზე), შემდეგ ჩავყაროთ თაფლში მოხალული ნიგოზი და გავაგრძელოთ ხარშვა (განუწყვეტლივ ვურიოთ) მუქი ფერის მიღებამდე, შემდეგ ჩავყაროთ შაქრის პუდრა, კარგად ავურიოთ მასას, მოვათავსოთ ხის დაფაზე (დაფას წინასარ მოვაპკუროთ წყალი), გავაბრტყელოთ ცომის გასაბრტყელებელით (ასევე დავასველოთ წყლით), გავაცივოთ და დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1810 | დაამატა: natia | ტეგები: გოზინაყი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: