თათარბერაკი
მასალა:
პურის ფქვილი 200გრ.
ხახვი 2 თავი
კარაქი 6 ს/კ.
მაწონი 100 მლ.
ყველის ჩხირები მეგრულად
პურის ფქვილი 500გრ.
დაპრესილი საფუარი 25გრ.
რძე 250 მლ.
კარაქი 25გრ.
... კითხვის გაგრძელება »
სვანური ჭვიშტარი
სიმინდის ფქვილი 1 კგ.
რძე 100-150 მლ.
მაწონი 100-150 მლ.
კვერცხი 2ც.
შეკეცილი
ცომი:
არაჟანი 200გრ.
ერბო 200გრ.
პურის ფქვილი ... კითხვის გაგრძელება »
ფეტვის ჭვიშდარი, ანუ ლუკვნე
მოზილეთ სახაჭაპურე ცომი, გააბრტყელეთ და ჩაურთეთ ყველთან ერთად შეზელილი ფეტვის ფქვილი და გამოაცხვეთ, როგორც ხაჭაპური.
ღომისღომი
ღომის მარცვალი 200გრ.
წყალი 60 მლ.
მომზადება:
ღომის მარცვლები გაარჩიეთ, რამდენჯერმე გარეცხეთ, დაასხით თბილი წყალი, დადგით ცეცხლზე, ადუღების დროს შეყენებული ქაფი მოხადე ... კითხვის გაგრძელება »
წითელი მუხუდოს მუკაშარი
მუხუდო ან ცერცვი 250გრ.
დანაყილი ნიგოზი 25გრ.
ხახვი ... კითხვის გაგრძელება »
მეგრული (კვარი)
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
კვერცხი 1ც.
ჭყინტი ყველი ... კითხვის გაგრძელება »
ქართული ხალვა
500გრ. თეთრი სიმინდის ფქვილი
250გრ. კარაქი
375გრ. შაქარი.
შაქარლამა ნუშით
პურის ფქვილი 700გრ.
შაქრი 2 ჭიქა
კვერცხი 3ც.
კარაქი 200გრ.
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)