თათარბერაკი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თათარბერაკი
13:08
თათარბერაკი


თათარბერაკი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 200გრ.

ხახვი 2 თავი

კარაქი 6 ს/კ.

მაწონი 100 მლ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გაცრილი ფქვილით და მარილწყალით მოვზილოთ მაგარი ცომი, გავაბრტყელოთ თხლად და დავჭრათ საშუალო ზომის კვადრატებად ან ზოლებად. ცომის დაჭრილი ნაჭრები ჩავყაროთ სათითაოდ ადუღებულ მარილიან წყალში და ვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ ნაჭრები გადმოვიღოთ დუშლაგზე, როდესაც წყალი გამოეწურება გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კარაქში შემწვარი ხახვი(ხახვი უნდა შევწვათ ოქროსფერი ფერის მიღებამდე), მოვასხათ მაწონი და კერძი მზადაა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1012 | დაამატა: natia | ტეგები: თათარბერაკი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: