მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 7 » ნამცხვარი „კარტოფილი“ (სამარხვო)
16:45
ნამცხვარი „კარტოფილი“ (სამარხვო)


ნამცხვარი „კარტოფილი" (სამარხვო)

 

მასალა:

სამარხვო ორცხობილა (პეჩენია) 250გრ.

ნიგოზი 250გრ.

პავიდლო 4–5 ს/კ.

მარგარინი 100გრ.

კაკაო 4,5 ს/კ.

 

ნამცხვრების ამოსავლებად:

სამარხვო ორცხობილა (პეჩენია) 50–75გრ.

კაკაო 1,5 ს/კ.

 

მომზადება:

ორცხობილა და ნიგოზი დავაბლენდეროთ. მარგარინი და პავიდლო ავთქვიფოთ მიქსერით, დავამატოთ კაკაო, დაბლენდერებული ორცხობილა და ნიგოზი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ კარტოფილის მსგავსი ფორმები და ამოვავლოთ დაფქვილ ორცხობილაში და კაკაოში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2220 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „კარტოფილი“ (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: