მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 4 » არხვარახჩაპა–პაშტეტი სუბპროდუქტებით (აფხაზური)
16:24
არხვარახჩაპა–პაშტეტი სუბპროდუქტებით (აფხაზური)


არხვარახჩაპა–პაშტეტი სუბპროდუქტებით (აფხაზური)

 

მასალა:

ღვიძლი (საქონლის ან ღორის) 200გრ.

გული (საქონლის ან ღორის) 200გრ.

ფილტვები (საქონლის ან ღორის) 100გრ.

ნიგოზი 100გრ.

ხახვი 2–3 თავი

ნიორი 3–4 კბილი

ქინძი 5–6 ძირი

კამა 2–3 ძირი

ქონდარი 2–3 ძირი

აჯიკა 1–2 ჩ/კ.

მარილი, ძმარი ან ბროწეულის წვენი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ღვიძი, გული და ფილტვები მოვხარშოთ წყალში, შემდეგ მოხარშული მასა ამოვიღოთ ბულიონიდან, გავაცივოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ 1–2 ს/კ. ბულიონი, წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილები, დანაყილი ნიორი, გატარებული ნიგოზი, აჯიკა, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2687 | დაამატა: natia | ტეგები: არხვარახჩაპა–პაშტეტი სუბპროდუქტებით | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: