რძიანი პური
მასალა:
პური (ბატონი) 1ც.
რძე 0,5 ლ.
შაქარი და ვანილი გემოვნებით.
... კითხვის გაგრძელება »
ტკბილი პური
კვერცხი 2–3ც.
რძე (თბილი) 2/3 ჭიქა
შაქრი 2 ს/კ.
ტკბილი პური „მაიმუნი"
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
რძე (თბილი) 1 ჭიქა
კვერცხი 1ც.
მარილი 1 ჩ/კ.
კითხვის გაგრძელება »
შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი
ლეღვიო 3–4 ც.
შოკოლადი 100–150გრ.
კარაქი 20 გრ.
მოხალული მიწის თხილი ან ნიგოზი 100გრ.
სალათი
კიტრი 3ც.
მოხარშული კვერცხი 2ც.
ბარდა (გაროხი) 100გრ.
ა ... კითხვის გაგრძელება »
საზამთროს დესერტი
საზამთრო (რბილობი) 700გრ.
ლიმონის წვენი 3 ს/კ.
შაქარი 3 ს/კ.
მომზადება:
პომიდორი ნიგვზით
პომიდორი 4–5ც.
ნიგოზი ან თხილი 50გრ.
დაფხვნილი ორცხობილა (სუხარი) 100გრ.
< ... კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი ყველი
ყველი (სულგუნი) 200გრ.
პურის ფქვილი 100გრ.
ზეთი შესაწვავად.
ბადრიჯანი ნიგვზით და ხაჭოთი
ბადრიჯანი 2–3ც.
ხაჭო 200გრ.
ნიგოზი 100გრ.
არაჟანი 1–2 ს/კ.
კარტოფილის სალათი კორეულად
ახალი კარტოფილი 200გრ.
მწვანე ხახვი 1 კონა
მაიონეზი 60გრ.
ნიახური, მდოგვი, ცხარე ... კითხვის გაგრძელება »