მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 22 » ტორტი „სასწაული“
17:41
ტორტი „სასწაული“


ტორტი „სასწაული"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 2,5 ჭიქა

კარაქი 60გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

თაფლი 2 ს/კ.

კვერცხი 3ც.

არაყი 2 ს/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

 

კრემი:

არაჟანი 450–500გრ.

შაქარი 1 ჭიქა.

 

მომზადება:

დარბილებულ კარაქს დავამატოთ შაქარი, ათქვეფილი კვერცხი, თაფლი, არაყი, სოდა, ვურიოთ 3 წუთი სანამ არ გათეთრდება. უნდა გაიზარდოს 2–3–ჯერ, დავამატოთ 2,5 ჭიქა პურის ფქვილი, მაგიდაზე მოვაყაროთ ნახევარი ჭიქა ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 6–7 ნაწილად, თითოეული გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ დავკრემოთ ცხლად, ტავზე მოვაყაროთ დაფხვნილი ფირფიტა.

 

კრემის მომზადება:

არაჟანი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად მიქსერით.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 1748 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი „სასწაული“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: