მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1274
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » სულგუნი ლავაშში
20:34
სულგუნი ლავაშში


სულგუნი ლავაშში

 

მასალა:

სულგუნი 400გრ.

ქართული ლავაშის ფირფიტა 5ც.

მომზადება:

ლავაშის ფირფიტებზე მოვათავსოთ მსხვილად დაჭრილი სულგუნი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, მოვათავსოთ გაცხელებულ ტაფაზე (ზეთის გარეშე),დავაფაროთ თავზე და შევწვათ ორივე მხრიდან ნელ ცეცხლზე სანამ ყველი არ გადნება (5–10 წუთი). (გადახვეული რულეტები შეგვიძლია დავჭრათ რამოდენიმე ნაჭრად). უხდება თეთრ ღვინოს.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1086 | დაამატა: natia | ტეგები: სულგუნი ლავაშში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: