სალიანკა (აფხაზურად) - 21 ოქტომბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » სალიანკა (აფხაზურად)
18:22
სალიანკა (აფხაზურად)


სალიანკა (აფხაზურად)

 

მასალა:

ძროხის ხორცი 1კგ.

ტომატ–პასტა 3 ს/კ.

აჯიკა 3 ს/კ.

ნიორი 3 კბილი

კიტრის მწნილი 2ც,

კაპერსი 1 ს/კ.

ხახვი 2 თავი

ზეთი 1/4 ჭიქა

დაფნის ფოთოლი 2ც.

შავი წიწაკის მარცვლები 5ც.

წყალი 1 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ ზეთი, ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ სამი წუთი, დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი, ცოტახანი ვთუშოთ, შემდეგ დავასხათ წყალი, ქვაბს დავაფაროთ თავსახური, დავუწიოთ გაზქურას და ვთუშოთ 1,5 საათი. თუ საჭირო იქნება წყალი კიდევ დავამატოთ. მომზადებამდე 15 წუთით ადრე ხორცს დავამატოთ, კუბიკებად დაჭრილი კიტრი, წიწაკის მარცვლები, დაფნის ფოთოლი და ვთუშოთ 4 წუთი. შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა ცოტა რაოდენობის წყალში გახსნილი, ვთუშოთ კიდევ ხუთი წუთი, დავამატოთ კაპერსი, დანაყილი ნიორი, აჯიკა, მარილი და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3335 | დაამატა: natia | ტეგები: სალიანკა (აფხაზურად) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: