მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21


ქადა (აჭარულად)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 250გრ.

კეფირი 250მლ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1970 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ქართული ქადა

 

მასალა:

ცომი:

გაცრილი პურის ფქვილი 800გრ.

კარაქი 500გრ.

მაწონი 1 ჭიქა

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



აჩაშვ (აფხაზური)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500გრ.

მარილი 1 ჩ/კ.

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



ჩებურეკი (აფხაზურად)

 

მასალა:

ცომი:

ცივი წყალი 450მლ.

მარილი გემოვნებით

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1993 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ნიგვზის რულეტი (აფხაზური)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 300გრ.

არაჟანი 150გრ.

კარაქი 100გრ. ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2685 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ქადა (ქუთაისურად)

 

მასალა:

ცომი:

გაცრილი პურის ფქვილი 1,5 კგ.

მარგარინი 500გრ.

მაწონი 500გრ.

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



ნამცხვარი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა + რამდენიც დასჭირდება გასაბრტყელებლად

მარგარინი 100გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

რძე 4 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 4594 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ყავის ნამცხვარი

 

მასალა:

ბისკვიტი:

კვრცხი 2ც.

შაქარი 0,5 ჭიქა

პურის ფქვილი 0,5 ჭიქა

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



ტორტი „ჭრელა"

 

მასალა:

ბისკვიტი:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

შაქარი 2 ჭიქა

კვერცხი 4ც.

< ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 1538 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ტორტი „ XX საუკუნის ნოსტალგია "

                                       

მასალა:

ბისკვიტი:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

კვერცხი 3ც. ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 1871 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ნამცხვარი „ჭრელა"

 

მასალა:
ხაჭო 400გრ.

არაჟანი 200 დან 500გრ–მდე.

კაკაო 3 ს/კ.

შოკოლადი 1 პლიტკა (150–200გრ).

ნაღები 100გრ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 3122 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ტორტი „დღე და ღამე"

 

მასალა:

ბისკვიტი:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1,5 ჭიქა

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 4569 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ნამცხვარი „მინი ნაპოლეონი"

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი 3 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2884 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ლიმონის ნამცხვარი

 

მასალა:

ქვედა ფენა:

პურის ფქვილი 160გრ. (დაახლოებით 1 ჭიქა 250მლ)

მარილი 1/4  ჩ/კ.

შაქარი 35გრ. ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2130 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


თაფლში მოხარშული ლეღვი (აფხაზური)

 

მასალა:

ლეღვი 1კგ.

თაფლი 500გრ.

წყალი 2 ჭიქა.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2204 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ლეღვის ტყლაპი (აფხაზური)

 

მასალა:

ლეღვი 1კგ.

შაქარი 300გრ.

წყალი 1 ჭიქა.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 7199 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


სალიანკა (აფხაზურად)

 

მასალა:

ძროხის ხორცი 1კგ.

ტომატ–პასტა 3 ს/კ.

აჯიკა 3 ს/კ.

ნიორი 3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5263 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ნამცხვარი ნაპოლეონი ნიგვზით

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი 3 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 4491 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ბლინები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა + კიდევ 1/2 ჭიქა

რძე 2 ჭიქა + კიდევ 1/2 ჭიქა

კარაქი 4 ს/კ.

კვერცხი 3ც.

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



ფორთოხლის ალადები

                                                       

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

კეფირი 250მლ.

კვერცხი 3ც.

შაქარი 3 ს/კ.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2016 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ალადები

 

მასალა:

კეფირი ან მაწონი (თუ მაწონს გამოვიყენებთ შაქრი დავამატოთ)1 ჭიქა

შაქარი 2 ს/კ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 12435 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


ბანანის ალადები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 5 ს/კ.

ბანანი 2–3 ც.

კვერცხი 2ც.

კეფირი 1 ჭიქა

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



ვაშლის ალადები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 300გრ.

კეფირი 500მლ.

კვერცხი 3ც.

კარაქი 2 ს/კ.

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



სოსისის ალადები

 

მასალა:

მაწონი 1 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

კარაქი 2 ს/კ.

natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)



დამარინადებული ცხარე წიწაკა (ქართულად)

 

მასალა:

წიწაკა 1 კგ.

 

მარინადი:

წყალი 2 ლ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 5068 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)


აფხაზური აჯიკა

 

მასალა:

წითელი ცხარე წიწაკა 500გრ.

ნიორი 6–8 კბილი

ქინძის თესლი 15გრ.

კამის თესლი 10გრ.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4384 | დაამატა: natia | თარიღი: 21.10.2011 | კომენტარი (0)