მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 14


მოცვის ჯემი

 

მასალა:

მოცვი 1კგ.

შაქარი 500გრ.

მომზადება:

გარეცხილი და გასუფთავებული მოცვი ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. ქვაბი და ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 5136 | დაამატა: natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (4)


შტოშის მურაბა

 

მასალა:

შტოში 1კგ.

წყალი 100მლ.

შაქარი 500გრ.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3162 | დაამატა: natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (0)


წითელი ცირცელის მურაბა

 

მასალა:

წითელი ცირცელი 500გრ.

შაქარი 500გრ.

ნახევარი ჭიქა წყალი.

მომზადება:

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2163 | დაამატა: natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (0)


ქლიავის მურაბა

 

მასალა:

ქლიავი 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 2 ჭიქა.

მომზადება:

< ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 5671 | დაამატა: natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (0)


ვაშლის მურაბა

 

მასალა:

ვაშლი (ახალი და ტკბილი) 3კგ.

შაქარი 2 ჭიქა

ლიმონის ცედრა  1 ს/კ.

natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (0)



კოწახურის მურაბა

 

მასალა:

კოწახური 1კგ.

შაქარი 1,5კგ.

მომზადება:

კოწახური გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავაშროთ დუშლაკზე. მომზადებული კოწახური მოვათავსოთ შ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 4015 | დაამატა: natia | თარიღი: 14.10.2011 | კომენტარი (0)