ნამცხვარი ნიგვზით - 22 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 22 » ნამცხვარი ნიგვზით
17:33
ნამცხვარი ნიგვზით


ნამცხვარი ნიგვზით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 1,5 ჭიქა

კვერცხი 3ც.

შაქარი 1 ჭიქა

სგუშონი 1/2 ქილა

მაიონეზი 200მლ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

 

კრემი:

არაჟანი 1 ჭიქა

შაქარი 1/2 ჭიქა

ლიმონი 1ც.

 

მოსაყრელად:

მიწის თხილი ან ნიგოზი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ სგუშონი, მაიონეზი, ფქვილი, სოდა–ძმარით (ათქვეფილი) და მოვამზადოთ ცომი (ცომს უნდა ქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია). ცომი გავყოთ სამ ნაწილად. გამოსაცხობ ფორმაში ჩავაფაროთ პერგამენტის ქაღალდი, წავუსვათ კარაქი, ჩავასხათ მომზადებული ცომი (ცომი უნდა ჩავასხათ გაცხელებულ ფორმაში) (ცომის სამივე ნაწილი გამოვაცხოთ ცალცალკე). ვაცხოთ 180–200* ტემპერატურაზე დაახლოებით 10–15 წუთი. ლიმონს დავასხათ ადუღებული წყალი, შემდეგ გავწუროთ და გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში კანიანად. არაჟანი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ გატარებული ლიმონი და კვლავ ავთქვიფოთ. მომზადებული კრემი წავუსვათ ბისკვიტებს, დავდოთ ბისკვიტი დავკრემოთ, მოვაყაროთ მოხალული მიწის თხილი ან ნიგოზი, შემდეგ დავადოთ მეორე ბისკვიტი დავკრემოთ, კვლავ დავაყაროთ მიწისთხილი, შემდეგ დავდოთ მესამე ბისკვიტი, დავკრემოთ,  მოვაყაროთ დაფხვილი მიწის თხილი ან ნიგოზი როგორც ზევიდან ასევე გვერდებზეც.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 1695 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი ნიგვზით | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: