მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ქათმის კუჭების ჩახოხბილი
19:50
ქათმის კუჭების ჩახოხბილი


ქათმის კუჭების ჩახოხბილი

 

მასალა:

ქათმის კუჭები 1კგ.

ტომატის წვენი 1,5 ჭიქა

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

ხახვი 2–3 თავი

ზეთი 2 ს/კ.

წიწაკა 4ც.

ქათმის ბულიონი 1 ჭიქა

ნიორი 4 კბილი

უცხო სუნელი, ოხრახუში, ქინძი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათმის კუჭები გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ქათმის კუჭებთან ერთად. შემდეგ გადავიტანოთ კერამიკის ჭურჭელში, დავასხათ ბულიონი, მივიყვანოთ ადუღებამდე, დავაფაროთ თავზე, მოვამზადოთ 2 საათი დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ დავამტოთ ტომატის წვენში გაძრილი ტომატ–პასტა, მივიყვანოთ ადუღებამდე, მოვამზადოთ კიდევ 10 წუთი დაბალ ცეცხლზე, რის შემდეგაც დავამატოთ მარილი, წვრილად დაჭრილი წიწაკა, დანაყილი ნიორი, დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, უცხო სუნელი, მივიყვანოთ ადუღებამდე, გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაჩეროთ 5 წუთი გასაცივებლად, სუფრაზე მივიტანოთ ლავაშთან ერთად. გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 9455 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის კუჭების ჩახოხბილი | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: