მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათამი ნივრით და პაპრიკით
19:21
ქათამი ნივრით და პაპრიკით


ქათამი ნივრით და პაპრიკით

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

პაპრიკა 1 1/2 ს/კ.

ძმარი 1 1/2 ს/კ.

თაფლი 1 1/2 ს/კ.

ნიორი 2 თავი

მარილი 1/2 ჩ/კ.

პილპილი 1/2 ჩ/კ.

მწვანე ხახვი 8ც.

მომზადება:

აირღუმელი გავაცხელოთ 220*–ზე. გამოსაცხობ ფორმაზე გავშალოთ ფოლგა. პაპრიკას დავამატოთ წიწაკა, ძმარი, მარილი, თაფლი, დანაყილი ნიორი, კარგად ავურიოთ, მიღებული მასა წავუსვათ ქათმის ნაჭრებს და მოვათავსოთ ფოლგაზე, ვწვათ 30 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ქათმის ნაჭრები გადავაბრუნოთ, დავამატოთ მწვანე ხახვი და ვწვათ კიდევ 15–20 წუთი, სანამ ქათამი არ შეიწვება.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1516 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი ნივრით და პაპრიკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: