ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით - 10 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით
21:28
ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით


ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლიმონით

 

მასალა:

ღორის ხორცი 1კგ.

ლიმონი 1ც.

ქინძი 1 კონა

ხახვი 500გრ.

გაზიანი წყალი 1 ჭიქა

ძირა, შავი პილპილი, ბაჰარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი გავრეცხოთ და დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად, მოვათავსოთ ჭურჭელში, დავამატოთ დანაყილი ძირა, ბაჰარი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მრგვალად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, კარგად ავურიოთ. ლიმონი გავჭრათ შუაზე, ორივე ნაწილიდან გამოვწუროთ წვენი და მოვასხათ ხორცს, შემდეგ დავამატოთ გაზიანი წყალი და კარგად ავურიოთ. შევდგათ საყინულეში საათნახევარი. აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ როდესაც შამფურზე აცმას დავიწყებთ, ჯერ ხორცი ავაცვათ შემდეგ ხახვი, (შეგვიძლია პომიდორიც ავაცვათ სურვილისამებრ), ასეთი თანმიმდევრობით ავაცვათ ყველა შამფურზე და შევწვათ მაყალზე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1070 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცის მწვადი მწვანილით და ლი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: