ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად
20:22
ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად


ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად

 

მასალა:

ღორის ხორცი 500გრ.

კარტოფილი 600გრ.

ყველი 300გრ.

მაიონეზი 4 ს/კ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 3 კბილი

სტაფილო 1ც.

რძე 4 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ მრგვალად, ასევე დავჭრათ გათლილი სტაფილო და ხახვი. ღორის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ გადმოვიღოთ თეფშზე. ტაფაზე რომელშიც ღორის ხორცი შევწვით მოვათავსოთ კარტოფილი და შევწვათ. ცეცხლგამძლე ფორმაზე მოვათავსოთ კარტოფილი, მოვასხათ მაიონეზის სოუსი არეული 4 ს/კ. რძეში ან წყალში. აქვე დავამატოთ ხორცი, მარილი, ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ სტაფილო, ხახვი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, დავაფაროთ თავზე და შევდგათ აირღუმელში დაბალ ტემპერატურაზე 15 წუთი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1039 | დაამატა: natia | ტეგები: ღორის ხორცი ბოსტნეულით ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: