ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი
19:52
ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი


ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 400გრ.

ქათმის ფილე 300გრ.

არაჟანი 150გრ.

ზეთი შესაწვავად

გახეხილი ყველი 100გრ.

ხახვი 2 თავი

მწვანილი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავასუფთავოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩროთ 30 წუთი. შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ ზეთში წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა. ქათმის ფილე ასევე დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ზეთში. მომზადებული ბადრიჯანი და ქათმის ფილე ფენა–ფენად მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ფენას მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ბოლოს თავზე მოვასხათ არაჟანი (არაჟანს ვასხამთ მხოლოდ თავზე), მოვაყაროთ ყველი და შევდგათ აირღუმელში. როდესაც ცოტა შეწითლდება ყველი კერძი მზადაა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1364 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი | რეიტინგი: 2.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: