ზუთხი ტომატის სოუსით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ზუთხი ტომატის სოუსით
16:33
ზუთხი ტომატის სოუსით


ზუთხი ტომატის სოუსით

 

მასალა:

ზუთხი 1 კგ.

პომიდორი  1 კგ.

ხახვი  3-4ც.

ნიორი  4 კბილი

მცენარეული ზეთი  5 ს/კ.

ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში. პომიდორი გავატაროთ, დავუმატოთ 2 ს/კ. ზეთი, გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მრგვალად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და მოვთუშოთ 5–7 წუთის განმავლობაში. სუფრაზე მიტანის წინ, თევზი მოვათავსოთ თეფშზე და მოვასხათ მომზადებული სოუსი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 978 | დაამატა: natia | ტეგები: ზუთხი ტომატის სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: