ზებრა - 29 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ზებრა
15:31
ზებრა


ზებრა

 

მასალა:

კვერცხი 5ც.

შაქარი 2 ჩ/ჭ.

კარაქი 100გრ.

არაჟანი 1 ქილა

პურის ფქვილი 2 ჩ/ჭ.

სოდა ძმრით 1/2 ჩ/კ.

კაკაო 5 ს/კ.

მომზადება:

კვერცხისგან და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ კარაქი, არაჟანი, ფქვილი, სოდა ძმრი და ავურიოთ კარგათ. მიღებული მასა გავყოთ ორ ნაწილად, ერთში ავურიოთ კაკაო. შემდეგ ქვაბში ჩავაფინოთ ქაღალდი, წავუსვათ ცხიმი, დავასხათ 1 ს/კ. თეთრი შუაში, შემდეგ 1 ს/კ. შავი ცომი და ა.შ.

ბოლოს შევდგათ აირღუმელში და გამოვაცხოთ ნელ ცეცხლზე.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2278 | დაამატა: natia | ტეგები: ზებრა | რეიტინგი: 4.0/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: