ცხარე ბუტერბროდი - 16 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » ცხარე ბუტერბროდი
21:57
ცხარე ბუტერბროდი


ცხარე ბუტერბროდი

 

მასალა:

პური 4–5 ნაჭერი

ყველი 200 გრ.

კვერცხი 2 ც.

ზეთი შესაწვავად

მწვანე ხახვი, ნიორი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, შემდეგ დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ მომზადებული მასა მოვათავსოთ პურის ნაჭრებზე და შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1945 | დაამატა: natia | ტეგები: ცხარე ბუტერბროდი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 2
2  
meore nacheri ar unda smile

1  
ზევიდანაც უნდა დავადოთ პურის ნაჭერი?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: