თევზის მწვადი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თევზის მწვადი
15:26
თევზის მწვადი


თევზის მწვადი

 

მასალა:

ზუთხი  1 კგ.

ხახვი  3-4 თავი

ლიმონი  1ც.

მწვანილი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ზუთხი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ 30–40გრ. ნაჭრებად. თევზს მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მსხვილად დაჭრილი ლიმონი და შევდგათ 40 წუთი საყინულეში დასამარინადებლად. თევზს მოვაშოროთ მარინადი, ავაცვათ შამფურზე და შევწვათ. მომზადების შემდეგ თევზის მწვადი გავაფორმოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვით, მწვანილის ფოთლებით და ლიმონის ნაჭრებით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1371 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: