თევზის ბუღლამა - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » თევზის ბუღლამა
16:39
თევზის ბუღლამა


თევზის ბუღლამა

 

მასალა:

ზუთხი (ან ბელუგა)  1 კგ.

პომიდორი  1 კგ.

ხახვი  4-5 თავი

ქინძი  5-6 ძირი

ლიმონი  1ც.

დაფნის ფოთოლი  2-3ც.

მცენარეული ზეთი 1 ჭიქა

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ქვაბში ჩავასხათ ზეთის ნახევარი და ჩავაწყოთ ფენა–ფენად თევზი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მრგვალად დაჭრილი ხახვი, ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი პომიროდი და ლიმონი, დავუმატოთ მარილი, წიწაკა, სალათის ფოთოლი. დავასხათ დარჩენილი ზეთი და ვთუშოთ თავდახურული მომზადებამდე.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1049 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზის ბუღლამა | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: