ტკბილი პური „მაიმუნი“ - 24 სექტემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » სექტემბერი » 24 » ტკბილი პური „მაიმუნი“
13:26
ტკბილი პური „მაიმუნი“


ტკბილი პური „მაიმუნი"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

რძე (თბილი) 1 ჭიქა

კვერცხი 1ც.

მარილი 1 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი) 2,5 ჩ/კ.

ნაღების კარაქი (გამდნარი) 2 ს/კ.

 

შაქარი 200გრ.

ვანილი 1ც.

კარაქი 100გრ.

კაკაო 2,5 ს/კ.


მომზადება:

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ მარილი და კარგად ავურიოთ. საფუარი გავხსნათ ¼ ჭიქა რძეში, გავაჩეროთ 15 წუთი შემდეგ დავასხათ ფქვილან მასას, დავამატოთ დარჩენილი რძე,  კვერცხი, 2 ს/კ. კარაქი და მოვზილოთ რბილი, ელასტიური ცომი, ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას (45 წთ.) ამოსასვლელად (ცომის მასა უდა გაიზარდოს 2–ჯერ). შაქარს დავამატოთ კაკაო, ვანილი და კარგად ავურიოთ. კარაქი გავადნოთ, შემდეგ გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ კარაქი და მოვაყაროთ ცოტა შაქრიანი მასა. მომზადებული ცომი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, თითოეული ცომის ნაჭერი დავამრგვალოთ, ამოვავლოთ კარაქში, შემდეგ შაქრიან მასაში და ჩავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაში, შემდეგ ფორმას გადავაფროთ ტილო, დავდგათ თბილ ადგილას ამოსასვლელად (ცომის მასა უნდა გაიზარდოს 2 ჯერ) და შემდეგ გამოვაცხოთ 190* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. გამოცხობის შემდეგ ცოტა გავაცივოთ და გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1010 | დაამატა: natia | ტეგები: ტკბილი პური „მაიმუნი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: